torsdag 20 oktober 2016

Nystart

Ingrid hämtade sig ganska snabbt efter Dons svek. Hon hade ju Alice som hon älskade av hela sitt hjärta. Hon var hennes allt i livet. Ingrid hade fortsatt att måla sina tavlor och tjänade en liten slant på det. Tillräckligt så att hon och Alice skulle kunna klara sig. Som ensamstående förälder funkade det inte att ha ett heltidsjobb. Så hon fick hanka sig fram som konstnär.

När Alice var runt tre år träffade Ingrid Joakim Nyström. Men efter att Don hade svikit henne så brutalt när Alice var liten, ville hon vara försiktig och visste inte om hon var redo att "ge" sitt hjärta till någon annan. Det skulle ju bara vara hon och Alice... Ingen annan.
Men Jocke övertygade henne om att lita på honom och de träffades sporadiskt till att börja med. Ingrid ville inte blanda in Alice för än hon var säker på sina känslor för Joakim. Så dom träffades när Alice hade somnat eller när hon var hos barnvakt.

 Det här är Joakim Nyström. Han vill ha en stor och lycklig familj. 
Jocke är självsäker, ordentlig och huslig. Han älskar känslan av att han en familj. 

Ingrid valde att sälja sitt hus och hon och Alice flyttade hem till Joakim.

Joakim hade fixat ett rum till Alice. Men han hade inte så stor koll på det här med inredning. 
Något vidare fint tjejrum blev det inte.

Hyfsat fint och rymligt hus till den lilla familjen har dom i alla fall.
Men skulle det bli fler barn i familjen skulle Svensson/Nyström behöva bygga ut lite.

Både Ingrid och Joakim ville ha minst ett barn tillsammans. Men det kanske fick vänta en liten stund till. Med tanke på att Alice hade vuxit upp själv med sin mamma och de nu hade flyttat hem till Jocke. Med allt vad det innebar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar